Frukt og bær

18.11.2019 (Oppdatert: 20.08.2020)

Vi tilbyr tett oppfølging under etablering av frukt- og bærfelt og aktuell rådgiving på mail, telefon og ved besøk gjennom heile vekstsesongen og tilrettelagte rådgivingspakkar etter behov.

Vi tilbyr også kurs, fagmøte, demonstrasjonar, dyrkingsgrupper, Økologisk førsteråd (ØFR) og rådgjevingsavtalar for omlegging til økologisk produksjon.

Vi hjelper og til med utarbeiing av søknad til Innovasjon Norge, tilbyr autorisasjonskurs for plantevern og utfører haustetidsvurdering i fruktsesongen  m.m.

 

NLRpluss frukt og bær

Fra 2020 tilbyr vi rådgivingspakken NLRpluss frukt og bær. En rådgivingspakke passer for dyrkere som ønsker jevnlig og systematisk oppfølging av feltene sine gjennom sesongen.

Dyrker og lokal rådgiver lager en plan før sesongen, men med rom for individuelle tilpasninger. Etter hvert besøk legger man opp en plan for hva som skal gjøres i feltet videre.

For bestilling av NLRpluss trykk HER, eller ta kontakt med din lokale rådgiver for å få vite mer.

 

 

Rådgjevarar Sogn og Fjordane

  • Stine Huseby, tlf. 48040498 (stine.huseby@nlr.no), Leikanger.
    Fagleder frukt og bær. Rådgjevar bær og morell.
  • Rune Vereide, tlf. 90169501 (rune.vereide@nlr.no), Sandane. Rådgjevar bær, eple og plomme.
  • Marianne Bøthun, tlf. 95290740 (marianne.bothun@nlr.no), Leikanger. Jobber 20 % med økologisk fruktdyrking.

 

Bærrådgjevar Hordaland

 

Fruktrådgjevarar Hordaland, kontorstad Lofthus:Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.