Krinsmøte

06.02.2019 (Oppdatert: 11.02.2019)

Planen for krinsmøta i NLR Vest er no klar. På krinsmøta har alle medlemer høve til å kome med spørsmål og innspel til drifta og forslag til oppgåver som dei ynskjer NLR Vest skal ta tak i. På alle krinsmøta vil det også vere interessant fagprogram. Vi vonar å sjå deg på møte!

Krinsmøta er medlemsmøta i NLR Vest og på møta vil Styret og leiinga informere om drifta, økonomisk resultat i 2018, årsmøtesaker og planar for 2019. Krinsmøta vel utsendingar frå krinsen til årsmøtet i NLR Vest og nye medlemer til valnemnda i krinsen. På krinsmøta har alle medlemer høve til å kome med spørsmål og innspel til drifta og forslag til oppgåver som dei ynskjer NLR Vest skal ta tak i. På alle krinsmøta vil det også vere interessant fagprogram. Det vert sendt innkalling til dei ulike krinsmøta på e-post til medlemene, men merk alt no av dato, stad og tid for aktuelt krinsmøte i kalenderen din, og så vonar vi å sjå deg på møtet.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.