Kurs, webinar og podkast

09.09.2016 (Oppdatert: 26.11.2020)

Alle medlemar får omlag 30 % rabatt på kurs. Om du ikkje er medlem burde du kanskje bli det? Her finn du innmeldingsskjema

 

Bruk av overskotsmassar til jordbruksføremål

Vi planlegg nye dags-kurs på Sunnmøre, og i Sunnhordland og Nordhordland, i månadsskiftet oktober/november. Målgrupper er gardbrukarar, entreprenørar og arealplanleggarar hos kommunane. Datoar og klokkeslett blir avgjort seinare. Aktuelle emne er: Eigenskapar hos ulike jordtypar. Bruk av overskotsmassar til jordbruksføremål. Miljøomsyn, regelverk og søknader. Praktisk drift av jordtipp. Tur til jordtipp i nærområdet. For nærare informasjon, kontakt Trygve Torsteinsen 98245845 eller Olav Martin Synnes 99573688.

 

Møte i Bergen om videreforedling av bær og dyrking av bringebær i substrat

Rådgiver i NLR Agder, Anne Vintland vil snakke om sine egne erfaringer med å bygge opp en foredlingsbedrift basert på egne bringebær. Hun vil også snakke om erfaringer som er gjort i Agder med å dyrke bringebær i substrat, hovedsakelig i tunell.
Møtet vil bli holdt i Bergen i oktober eller november. Dato er ikke fastsatt, men interesserte kan melde fra til henrik.tellevik@nlr.no eller til 98245832.

What do you want to do ?
New mail


Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.